Različica za tiskanje

Zakaj toliko pridobite z našimi storitvami?

Tukaj vam predstavljamo osnovno filozofijo našega delovanja in prednosti, zaradi katerih visokokakovostne, profesionalne storitve MojStrežnik.com razrešujejo vaše probleme.

Zmanjšajte stroške

S tem, ko namesto postavitve lastnega strežnika izberete specializiranega ponudnika spletnega gostovanja kot je MojStrežnik.com, ogromno prihranite, saj se znebite stroškov opreme in njenega vzdrževanja.

Storitev spletnega gostovanja obsega celovito storitev zagotavljanja in vzdrževanja okolja na internetnem strežniku za objavo spletnih strani, uporabo spletnih aplikacij, e-pošte in spremljajočih storitev.

Napredne storitve, enostavna uporaba

Z uporabo naših storitev dobite tudi možnost uporabe najnovejših tehnologij, aplikacij in pripomočkov, ki so na voljo na tem področju, saj smo stalno v stiku z dogajanjem na globalni sceni spletnega gostovanja.

Z vsakim paketom gostovanja dobite tudi dostop do nadzorne plošče Cpanel, ki vam omogoča upravljanje z vašim uporabniškim računom v realnem času. Uporaba poteka preko spletnega brskalnika. Več o Cpanel lahko preberete v rubriki O nadzorni plošči Cpanel.

Nadzorno ploščo CPanel smo v Sloveniji začeli ponujati prvi. Sedaj je na voljo tudi v slovenščini.

Zaščita pred neželeno pošto in virusi

Vsa pošta, prejeta ali poslana preko naših strežnikov, je pregledana s protivirusnim programom in po potrebi blokirana. Poleg virusov se blokirajo tudi druga škodljiva sporočila, ki se uporabljajo na primer za phishing (zavajanje uporabnikov, namenjeno pridobivanju tujih osebnih podatkov).

Prispela pošta se preverja in po potrebi blokira še preden prispe na strežnik s poizvedovanjem v podatkovnih bazah, ki vsebujejo znane IP številke pošiljateljev neželene pošte. Po želji si lahko v nadzorni plošči vključite dodatno zaščito, ki preuči vsako sporočilo z različnih vidikov in ga po potrebi označi kot nezaželeno.

Informacijska infrastruktura

Uporabljamo samo sodobno in zmogljivo strojno in programsko opremo priznanih proizvajalcev.

Namenski večprocesorski strežniki so locirani na stičišču večih primarnih globalnih povezav (Tier-1) in so vanje povezani preko usmerjevalnikov s samodejnim usmerjanjem, zato je zagotovljena stalna dostopnost ter najhitrejši možen dostop s kateregakoli konca sveta.

Zaradi povezav z večimi ponudniki in zaradi uporabe dinamičnega usmerjanja prometa dostopnost storitev ni odvisna od enega samega omrežnega ponudnika.

Neposredno na lokaciji strežnikov je 24 ur na dan, vse dni v letu prisotno dežurno osebje, ki ima fizičen dostop do strežnikov in lahko (tudi s pomočjo naprednih sistemov za obveščanje) poskrbi za takojšnjo odpravo morebitnih težav.

Zagotovljeno je brezprekinitveno napajanje in rezervni generatorji električne energije.

Tehnična pomoč, usposobljeno osebje

Specializirano osebje skrbi za nemoteno delovanje storitev in odpravi morebitne napake v najkrajšem možnem času. Na voljo vam je tudi, ko potrebujete pomoč ali odgovor na vprašanje.

Tehnična pomoč je ažurna, prijazna in kakovostna.

Cenovna politika

Cene storitev so oblikovane stroškovno, kar vam zagotavlja cenovno ugodno rešitev, nam pa dolgoročen obstoj in nemoten razvoj.

Lastnosti paketov in njihove cene so osnovane na realističnih pričakovanjih, tako da lahko tudi v primeru, če bi vsi uporabniki izkoristili vse omejitve svojega paketa (prostor, ...), še vedno zagotavljamo nemoteno delovanje storitev. Iz tega razloga vam ne ponujamo neverjetno velikih omejitev prostora in drugih sestavin paketa gostovanja po smešno nizkih cenah v pričakovanju, da večina uporabnikov tako ali tako ne bo izkoristila vseh zmogljivosti do maksimuma.

V cenah je prav tako upoštevan zadosten obseg delovne sile za vzdrževanje, sistemsko administracijo in zagotavljanje tehnične pomoči glede na število uporabnikov, kakor tudi vsi drugi vidiki stroškov poslovanja.

Uveljavljenost na trgu

Storitve pod imenom MojStrežnik.com ponujamo že 7 let. V tem času smo pridobili veliko znanja in izkušenj ter uveljavljenost na trgu in zaupanje uporabnikov.
Hitri stik:

Telefon: 03 8977 646



IZBIRA PAKETOV
S200 MB 10,39 €/mes. 
M400 MB 15,40 €/mes. 
L800 MB 20,82 €/mes. 
XL1200 MB 26,25 €/mes. 

Podroben pregled ponudbe

Pri letnem plačilu vam priznamo 20% popusta!

Ne veste, kje začeti?
Stopite v stik z nami
.

 
 
 
 
Vsebina: © 2001 - 2008 Smartbiro, Matija Dolejši s.p.
Oblikovanje: © Branko Ivanek

Registrirana imena, logotipi in blagovne znamke, objavljeni na tej strani, so last njihovih lastnikov in so uporabljeni z dovoljenjem.